Werkwijze Home-Unique

Home-Unique Exquisite Design ontwerpt en realiseert uitsluitend maatwerk totaalprojecten in exclusief vastgoed voor particulieren en bedrijven.

Vanaf de voorbereiding van de (ver)bouw tot en met de complete inrichting, regelt Home-Unique het design en de uitvoering.
Samen met de bouwtechnisch tekenaar of architect en de aannemer is Home-Unique betrokken bij het ontwerp en de realisatie van de buitenzijde van het pand. De focus ligt op de binnenzijde: de gehele routing, indeling en afwerking; het complete interieur inclusief verlichtingsplannen én het gehele bouwproces zelf.

Voor de opdrachtgever is Home-Unique de vertrouwenspersoon. Indien gewenst kan het gehele (ver)bouw- en inrichtingsproces aan Home-Unique uitbesteed worden. Inclusief het tuinontwerp en de volledige aanleg van de tuin. Op deze wijze is de samensmelting tussen het interieur en het exterieur gegarandeerd.

Home-Unique zorgt voor het ultieme droom interieur door alle onderdelen tot in de perfectie op elkaar af te stemmen: volmaakte eenheid, rust en harmonie.
Home-Unique ontzorgt de klant en ziet erop toe dat het bouwproces feilloos en vakkundig verloopt zonder tijdverlies. Een rustgevende factor die van essentieel belang is.

De werkwijze van Home-Unique heeft als uitgangspunt dat het interieur zowel mooi als praktisch moet zijn én de klant er jarenlang plezier van moet hebben. Alle gebruikte materialen zijn derhalve duurzaam, wasbaar (ook stoffen) en van topkwaliteit.

Het Home-Unique team van gepassioneerde professionals voert -voor alle interieuronderdelen- de custom-made ontwerpen uit.
Echt ambacht en maatwerk, hoofdzakelijk in Nederland gefabriceerd.
Dutch Design, made by Home-Unique. Onder de merknaam byHU®.

NEEM -GEHEEL VRIJBLIJVEND- CONTACT OP! >>

 

Benieuwd naar de werkwijze in de praktijk?

Voor een uitgebreide uiteenzetting van een aantal door Home-Unique gerealiseerde projecten kunt u volgende links volgen:

>> Verbouw Drentse woonboerderij

>> Verbouw prachtig grachtenpand in Overijssel

>> Exclusieve nieuwbouw modern landelijk landhuis Noord-Oost Nederland

>> Verbouw rietgedekte woonboerderij

>> Verbouw werk- en vergaderruimte Saksische woonboerderij