Opdracht: Nieuwbouw modern landelijk landhuis Noord-Oost Nederland

“De wens van onze opdrachtgevers was een nieuw modern landelijk landhuis te bouwen. Warm, heerlijk leefbaar, stoer, praktisch en met strak landelijke elementen. Excellent stijlvol wonen door een exclusief modern landelijk droomhuis te bouwen.”

Voorbereiding

Wij zijn bij de nieuwbouw van dit modern landelijk landhuis betrokken geweest vanaf de allereerste voorbereidingsfase. Samen met de aannemer en de bouwtechnisch tekenaar is een custom-made ontwerp gemaakt voor onze klanten zoals hun droomhuis eruit ziet. De indeling, routing en plafondhoogtes zijn bepaald, rekening houdend met de zonligging, lichtinval en privacy. Het gehele landhuis is tuingericht gesitueerd. Het binnen- en buitenleven lopen feilloos in elkaar over en versterken elkaar.
Op de wensenlijst van onze klanten stonden ook een inpandig zwembad met schuifpuien -om een optimaal contact met het buitenleven te garanderen- én een private bar met biljart.

Nieuwbouw landhuis modern landelijk

Nadat het ontwerp van het gehele landhuis aan de buitenzijde gerealiseerd was, zijn we –samen met de aannemer en de klanten- op pad geweest om de bakstenen voor de buitenkant, de dakpannen en de kozijnen uit te zoeken. Met name de kleur van de kozijnen is uniek en completeert het perfecte totaalplaatje, waar de kleurstelling binnen en buiten één geheel is.

Van alle ruimtes hebben we indelings- en meubelopstellingen gemaakt.
Tevens hebben we het gehele licht- en elektriciteitsplan –in samenspraak met de installateur- in het complete landhuis binnen en buiten gerealiseerd en alle lampen geleverd. Dit zijn veel inbouwspots in de plafonds, maar ook maatwerk wandlampen en prachtige maatwerk hanglampen. Echt ambacht met liefde gemaakt door onze vakmensen.

Als basis hebben hebben we natuurstenen en houten vloeren -met de eigen kleurafwerkingen en eigen maatvoeringen (maatwerk)- gebruikt. De natuurstenen vloeren binnen lopen door in de terrassen buiten, zodat de samensmelting binnen en buiten compleet is.

Samen met onze klanten zijn we veelvuldig op pad geweest om onze leveranciers te bezoeken. Alleen onze klanten zelf kunnen bepalen of een bank, fauteuil, eetkamerstoel goed zit en welk matras voor het bed lekker ligt. Ook het vrijstaande whirlpool bad, de sunshower én alle kranen zijn uitgezocht.

Alle gordijnen in het landhuis zijn opgehangen volgens het laatste wave-systeem. Erg mooi en praktisch. Het hangt altijd perfect. Home-Unique heeft een eigen naaiatelier dat alle exclusieve raambekleding voor Home-Unique opmeet en bevestigt. Tot slot heeft Home-Unique de complete styling verzorgd.

Ontvangsthal met ambachtelijk gemaakte trap

Bij binnenkomst in de ontvangsthal, is de basis op de vloer gelegd door de -in groot Romaans verband gelegde- maatwerk natuurstenen vloeren. Ook de door Home-Unique ontworpen massief eiken trap met vierkante stalen spijlen, heeft een stoer en doorleefd uiterlijk, doordat het eikenhout de byHU® afwerking gekregen heeft. De trap loopt door naar de eerste en tweede verdieping. Spots in de zijwanden van de trap en handgemaakte wandlampen zorgen voor de gewenste verlichting.

Ontvangsthal Nieuwbouw modern landelijk landhuis Home Unique

Woonkamer met ensuitekasten en serre met fantastisch uitzicht op de landerijen

De woonkamer is tuingesitueerd aan de achterzijde, met 2 heerlijke relaxfauteuils bekleed met brede velours ribstof. Op de vloer eikenhouten planken in wisselende breedtes, voorzien van een grijsolie. In de zithoek een stoere maatwerk hoekbank bekleed met een crushed veloursstof in taupekleur. Een gemêleerd wollen vloerkleed met salontafel met donkergrijze kruispoot. Boven de gashaard met gietijzeren spijlen is een geïntegreerde TV ontworpen. Aan de wand sfeerlampen in een donkergrijze kleur en spots als algemene verlichting. Voor de ramen zijn maatwerk vouwgordijnen gemaakt.

Als afscheiding tussen de woonkamer en woonkeuken is een maatwerk ensuitekastenwand met dubbele schuifdeuren gemaakt.
Om meteen sfeer in het nieuwbouw landhuis te realiseren, zijn massief eiken balken geschaafd en geplaatst boven de ensuitekastenwanden in de woonkamer en de keuken én boven het aanrechtblad. De lichte taupekleur op de muren loopt door in beide ruimtes en zorgt voor een warme, relaxte sfeer.

Home-Unique Nieuwbouw modern landelijk landhuis

Woonkeuken

Ook de woonkeuken is compleet tuingestitueerd. De groot formaat natuurstenen vloeren binnen lopen door in de terrassen buiten, zodat de samensmelting binnen en buiten compleet is.

De keuken heeft eiken geborstelde fronten, wit gespoten en is voorzien van stoere handgemaakte grepen. Een stoer dik aanrechtblad, donkergrijs gekleurd. Ook de Amerikaanse koelkast en het Steel fornuis zijn antracietgrijs. In de maatwerk ensuitekastenwand zijn alle Miele apparaten gesitueerd aan de ene zijde en de TV aan de andere zijde.

Een  stoere vierkante massief eiken tafel met 8 robuuste byHU® eetkamerstoelen in 2 kleuren crushed velours met vierkante gestikte vakken. Echt een leefkeuken.
Als blikvanger liet Lisette een vierkante maatwerk hanglamp maken met glas.

Nieuwbouw modern landelijk landhuis Handgemaakte exclusieve woonkeuken

Maatwerk masterbedroom

De masterbedroom heeft een enorme afmeting en glazen pui met deuren die uitkomen op het dakterras.
Het achterbord achter het tweepersoonsbed liet Lisette op maat maken van crushed velours en stikken in vierkante grote vakken. De kleur op de achterwand werd op maat gemengd, geheel afgestemd op de velours van het bed. Als nachtkastjes afgezaagde eiken balken en stoere nachtlampen met glas. Aan beide zijden naast het bed kunnen de klanten de walk in closet inlopen met kleding en schoenen in hangkasten en op legplanken.
Aan beide uiteinden push pull lades.
Het beddengoed is van Egyptisch katoen, gecompleteerd door het nepbonten plaid. Ook in deze ruimte zijn de gordijnen opgehangen volgens het laatste wave-systeem.

Maatwerk masterbedroom Home-Unique

Prachtige badkamer

In de badkamer is een groot maatwerk badmeubel in dezelfde stijl als de keuken gemaakt en geplaatst, met een aflopende bodem. Twee inbouwkranen in de wand en een grote spiegel erboven.
De keramische tegels in groot formaat hebben een betonlook. Op de vloer de geborstelde versie om uitglijden te voorkomen. Aan de wand gladde betontegels.
Een inloopdouche met inbouw regendouche, een nis in de douche voor shampoo en een nis voor handdoeken.
In een apart deel van de badkamer met plafond tot aan de nok (in een punt) een vrijstaand whirlpool bad met jetstreams en een losstaande kraan vanuit de vloer.
Ook de verlichting in het gehele huis is tot in detail bedacht. In de badkamer zorgt een rij van lage spots in de zijwanden voor een hele relaxte sfeer bij het badderen. Twee velux-ramen in de punt geven contact met het buitenleven of het kijken naar de sterrenhemel.

Badkamer excellent wonen Home-Unique

Biljartkamer met bar

Home-Unique liet een maatwerk private bar maken in lijn met de rest van het landhuis. Op de vloer dezelfde houten vloerdelen in wisselende breedtes (komen in het gehele landhuis terug). Het antracietkleurige hout met de nepleer gestikte stof, geeft een trendy look. De moderne barkrukken completeren het geheel.

Home-Unique exclusieve woningbouw Lisette Uitendaal

Bouwbegeleiding

We hebben niet alleen het ontwerp en de realisatie van alle interieuronderdelen geregeld, maar ook de gehele bouw begeleid op interieurgebied. Wij zijn –namens de klanten- het aanspreekpunt voor de aannemer, de installateur, de schilder….
Met een goede voorbereiding wordt bouwen rustgevend en onze klanten ontlast. Ook treedt er langs deze weg geen tijdverlies op. Wij bezoeken zeer veelvuldig de bouw om de vorderingen te bekijken, te overleggen en te zorgen altijd een stap voor te zijn.

Kort gezegd zijn we de vertrouwenspersoon voor onze klanten in het gehele bouwproces op interieurgebied en hebben wij onze klanten kunnen ontzorgen gedurende het gehele turn-key bouwproces.

Wij nemen het gehele bouwproces voor onze klanten uit handen voor wat betreft het interieur én het tuinontwerp en de -realisatie.

Samengevat: nieuwbouw modern landelijk landhuis

We hebben voor onze klanten een Home-Unique –een uniek droomhuis- gerealiseerd. Het is een echt leefhuis geworden, tijdloos, strak en warm. Alle interieuronderdelen binnen en buiten hebben we feilloos op elkaar afgestemd. Kenmerkend voor dit nieuwbouw modern landelijk landhuis is dat alle ruimtes, inclusief het zwembad, de tuin en de landerijen naadloos in elkaar overgaan. Eenheid, rust & harmonie.

Home-Unique heeft ontwerpen gemaakt op het gebied van stoffen en afwerkingen voor de zitmeubelen en de raambekleding, voor het maatwerk bed, voor de maatwerk bar én de kleuren voor op alle wanden op maat laten maken zodat deze perfect matchen.

Onze filosofie

Voor ons is het een eis dat een interieur niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn en de klant er jarenlang plezier van moet hebben. Alle gebruikte materialen zijn derhalve duurzaam, wasbaar (ook stoffen), heel sterk en van topkwaliteit. Voor alle interieuronderdelen beschikken we over een team van gepassioneerde professionals dat de eigen custom-made ontwerpen uitvoert. Echt ambacht en maatwerk, hoofdzakelijk in Nederland gefabriceerd.

Home-Unique betekent een uniek droomhuis. Bij iedere project is het ons streven om een uniek droomhuis voor unieke klanten te realiseren. De wensen, smaak en lifestyle van onze klanten staan hierbij centraal. Wij verplaatsen ons bij het ontwerp geheel in onze klanten en streven ernaar –vanuit het oogpunt van onze klanten- het maximale eindresultaat te verwezenlijken.

 

NEEM -GEHEEL VRIJBLIJVEND- CONTACT OP! >>